VI HAR UDBETALT MERE END: DKK 9.839.514

Personoplysninger

Personlige oplysninger

• Denne information vedrører Usedmobiles indsamling, opbevaring og anvendelse af oplysninger om brugere på
    www.dropnshop.dk.
  • Indsamling af anonyme oplysninger
    Dropnshop’s hjemmeside anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, og som
    indsamler information med det formål at forbedre websidens brugervenlighed.
    Hjemmesiden anvender to typer af cookies, permanente cookies og sessionscookies. De permanente cookies, som
    lagres på din computer i en længerevarende periode efter at din browser lukkes ned, anvendes til overvågning og
    logning af webtrafik og trafikmønstrer mellem din computer og hjemmesiden. Sessionscookien, som automatisk
    slettes efter at browseren er lukket ned, bruges til at optimere loading af hjemmesiden og webcaching på din
    computer.
    Vi benytter også web beacons, som er små transparente billedfiler, med det formål at overvåge webtrafik og
    trafikmønstrer mellem din computer og vores hjemmeside. Oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke bruge dem til
    at identificere dig.
    Oplysningerne er f.eks.:
  • din browsertype, din skærmopløsning og dit operativsystem
  • hvilke sider du har besøgt på www.dropnshop.dk
  • din IP-adresse, som er et nummer, der identificerer afsendte og modtagne oplysninger på
    internettet
    Det, vi kan bruge oplysningerne til, er en generel statistik, som kan hjælpe os til at forbedre vores sider, så de
    afspejler de behov, brugerne på vores sider har.
    Hvis du ikke accepterer brugen af cookies når du besøger Drop n’ Shops hjemmeside, kan du enten deaktivere
    brugen af cookies i dine browserindstillinger, eller afslutte dit besøg på vores hjemmeside. Hvis du vælger at
    deaktivere brugen af cookies i dine browserindstillinger, kan dette medføre, at de services og funktioner der findes
    på hjemmesiden ikke vil fungere som tiltænkt.
  • Indsamling af personlige oplysninger
    Udover de anonyme oplysninger du efterlader, vil du også i nogle tilfælde blive bedt om at afgive oplysninger på
    vores hjemmeside, som vi kan henføre til dig. Det er frivilligt, om du vil give os disse oplysninger. Men oplysningerne
    er nødvendige, hvis vi skal kunne tilbyde dig de services, du efterspørger.
    De oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. være navn, adresse, e-mailadresse og/eller telefonnummer.
  • Brug af dine personlige oplysninger
    Du bliver bedt om at afgive personlige oplysninger forskellige steder på hjemmesiden for at vi kan levere den bedst
    mulige service til dig.
    Som ny bruger på Drop n’ Shop skal du angive navn, adresse, postnummer, by og e-mail adresse. Oplysningerne
    anvendes bl.a. til at vi kan sende oplysninger om din brug af Drop n’ Shop.
    Det er kun de personer i Drop n’ Shop, der skal bruge oplysningerne i forbindelse med deres arbejde, der har
    adgang til dem.
    Oplysningerne benyttes desuden i anonymiseret form til vores interne statistikker.
    Derudover kan Drop n’ Shop alene læse og/eller videregive dine personlige oplysninger, hvis det udtrykkeligt
    kræves i henhold til lovgivningen eller bestemmelser fastsat i henhold til lov, eller mod forudgående samtykke fra
    dig.
  • Kontrol af personlige oplysninger
    Under Min konto kan du se, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Der har du desuden mulighed for at
    redigere eller slette dine personlige oplysninger.
  • Generelle råd om sikkerhed
  • du bør altid beskytte din personlige adgangskode
  • afslut brugen af den elektroniske ydelse ved at klikke på "Log af", inden du forlader pc'en
  • benyt et antivirusprogram for at øge den generelle sikkerhed på din pc

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

ACCEPTER COOKIES